Opgradér din Mendeley-konto – gratis

Du kan nu få mere plads til referencer og oprette et ubegrænset antal private grupper.

Hidtil har du selv skullet købe dig til mere plads, men nu er det muligt, via Medicinsk Bibliotek, at få opgraderet din konto til at indeholde 5 GB lagerplads. Derudover giver opgraderingen dig rettighed til at oprette et ubegrænset antal private grupper med op til 25 medlemmer og med en samlet lagerplads på 20 GB. Med den gratis adgang har du kun lov til at oprette én privat gruppe med tre medlemmer.

Private grupper kan være en stor fordel, hvis du eksempelvis arbejder sammen med andre forskere om at skrive en artikel og derfor har brug for at dele referencer og noter.

Se alle fordelene her.

Hvert år fornyer vi vores aftale med Mendeley for 1000 brugere. Så længe vi har mulighed for dette, har du altså adgang til den fordelagtige opgradering af din brugerprofil. Du vil aldrig miste kunne dine data, men hvis du overgår til en almindelig gratis brugerprofil, vil du ikke længere kunne tilføje nye referencer til din database, medmindre du selv køber en opgradering. Du vil altid kunne eksportere dine referencer fra din profil og oprette flere nye gratis profiler.

Sådan opgraderer du

For at du kan få glæde af opgraderingen af din brugerprofil, skal profilen være tilknyttet din @rn.dk mail-adresse. Hvis du ikke allerede bruger denne mail-adresse, kan du opdatere den, når du er logget ind på din Mendeley-profil. Du ændrer din mail-adresse under My Account → Account Details → Personal Details. Hvis du ikke allerede har en Mendeley profil, kan du selvfølgelig også oprette en ny konto. 

Klik her for at opgradere din konto.

Læs mere om Mendeley. Du er altid meget velkommen til at henvende dig, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Opdateret