Forskning

Forsker

På Aalborg Universitetshospital prioriterer vi forskning højt - det er nemlig en forudsætning for den bedste patientbehandling.

Forskning er en forudsætning for at sikre patienterne en bedre diagnostik samt en mere skånsom og effektiv behandling. Et særligt fokus for os er, at forskning er en integreret del af arbejdet på alle hospitalets afdelinger. Det gør vejen fra de banebrydende forskningsresultater gøres, til de inkorporeres i den praktiske hverdag på hospitalsafdelingen, kortere. For eksempel i form af nyt apparatur eller en ny vaccine. 

Forskerportrætter

Forskercollage 

Vi har samlet en række videoer og artikler, hvor hospitalets forskere fortæller om deres spændende forskning i alt fra sjældne gensygdomme til hvordan, man forebygger irriterende løbeskader.

Se portrætter

Forskningsnyt

Forskningsnyt 

Tilmeld dig nyhedsbrevet Forskningsnyt, og hold dig orienteret om de seneste forskningsnyheder fra Aalborg Universitetshospital.
Nyhedsbrevet udsendes ca. 2 gange om måneden.

TILMELD DIG HER

Kontakt

Forskningens Hus 

Aalborg Universitetshospital
Sdr. Skovvej 15
9000 Aalborg

Tlf.: 97 66 62 40
AalborgUH.forskning@rn.dk

Medicinsk Bibliotek

Medicinsk Bibliotek - Bøger

Medicinsk Bibliotek er et sundhedsvidenskabeligt fagbibliotek for ansatte ved sygehusene i Region Nordjylland samt praktiserende læger og speciallæger i Region Nordjylland.

Læs mere

Forskningsunderstøttende funktioner

Har du brug for hjælp til at søge penge til dit projekt? Er du i tvivl om reglerne for kliniske lægemiddelforsøg eller ønsker du statistikerbistand til dit projekt? Eller skal vi hjælpe dig med at skrive en pressemeddelelse og få dine forskningsresultater formidlet til den brede offentlighed? I Forskningstøtte står vi parat til at hjælpe dig.