Kom til forskermatch og mød talentfulde studerende

Sidder du med et forskningsprojekt, hvor du godt kunne bruge et par ekstra sæt øjne, hjerner og hænder til at understøtte jeres projekt, som kom til Forskermatch den 10. maj i Medicinerhuset og mød talentfulde Medicin- og Medis-studerende. 

Som deltagende forsker ved arrangementet skal du præsentere et kort oplæg om din forskning á max 10 minutters varighed (8 minutter med oplæg, 2 minutter til spørgsmål). Projekterne kan have mange forskellige karakterer, fra ”fritids-forskning” til forskningsår og ph.d.-forløb. 

Der er plads til højst 10 oplæg, så er du interesseret i at deltage, så tøv ikke med at tilmelde dig. Pladserne tildeles efter et først-til-mølle-princippet – dog med hensyntagen til at sikre en bred repræsentation af specialer. 

Efter præsentationerne er der tid til at netværke med hinanden og med de studerende.

Praktiske oplysninger

Forskermatch afholdes onsdag d. 10. maj kl. 16.00-18.30 i Medicinerhusets auditorium. Tilmelding skal ske senest 10. april og eventuelle spørgsmål til arrangementet rettes til AC-Fuldmægtig på Klinisk Institut, Anders Damgaard andas@dcm.aau.dk / tlf. 6196 7119.

Det er muligt at søge midler til finansiering af studerende tilknyttet et eller flere forskningsprojekter via Novo Nordisk Foundation Scholarship har midler. Spørgsmål vedrørende disse stipendier kan rettes til overlæge, ph.d. Jacob Bodilsen på jacob.bodilsen@rn.dk

 

Opdateret