Foredragspris

Ph.d.-studerende ved Anæstesi- og Intensivafdelingen, Frederik Mølgaard Nielsen tog i fredags prisen for bedste foredrag ved årsmødet i Dansk Selskab for Anæstesi og Intensiv Medicin.
Læge Frederik Mølgaard Nielsen tog prisen for bedste foredrag ved Dansk Selskab for Anæstesi og Intensiv Medicins årsmøde.
Læge Frederik Mølgaard Nielsen tog prisen for bedste foredrag ved Dansk Selskab for Anæstesi og Intensiv Medicins årsmøde.
I alt 6 abstracts var udvalgt til foredragskonkurrencen. Frederik Mølgaard Nielsens foredrag havde titlen "Lower or Higher Oxygenation Targets for Covid-19 Patients in the ICU" og er en forsættelse af HOT-ICU studiet ledet af professor Bodil Steen Rasmussen. 

Studiet omfatter COVID-patienter, som blev indlagt på intensivafdeling til behandling med ilt, hvor patienterne blev randomiseret til to niveauer af ilt i blodet, for at undersøge den optimale behandling.

Det er 3. år i træk, at en læge fra Anæstesi- og Intensivafdelingen vinder 1. prisen. For 2 år siden vandt afdelingslæge Thomas Lass Klitgaard, og sidste år var det overlæge Simon Ladehoff Thomsen, der tog hjem med æren.

Abstracts fra foredragskonferencen kan findes på https://dasaim.dk/her-kan-du-laese-de-6-abstract-der-er-udvalgt-til-acta-foredragskonkurrence/

Opdateret