Inspiration til dig
VANILJEKAGE MED APPELSINCREMEHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (76 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
287 KCAL 12 G 30 G 14 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
218 KCAL 9,1 G 22,8 G 10,6 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca.1 kage á 10 stk.
28 g valleprotein 59 g hvedemel 35 g kartoffelmos flager 118 g skyr 2 g natron 42 g rapsolie 5 g vaniljesukker 26 g gelatine 85 g chokoladeknapper 78 g helæg
Appelsincreme 3 g valleprotein 8 g sukker 1 g vaniljesukker 10 g gelatineprotein 164 g skyr |
FREMGANGSMÅDEVaniljekage 1. Rør alle ingredienser, undtagen æg, sammen i en røremaskine i max 2 min. 2. Pisk æg i dejen lidt efter lidt og rør i yderligere 2 min. 3. Fordel dejen i runde 20 cm aluforme (560 gram i hver form) — husk at spraye formene med fedtstof inden brug. 4. Bag ved 160°C i 35 min, 50 % clima optima, indtil en kernetemperatur på 94°C.
Appelsincreme 1. Pisk fløde med valleprotein, sukker, vaniljesukker og gelatine. 2. Bland skyr og Orange Pasta i fløden. 3. Smag til med Orange Pasta.
Servering 56 g vaniljekage og 20 g appelsincreme.
|
||||||||