Inspiration til dig
VANILJECREMEHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (20 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
255 KCAL 20,8 G 5,8 G 11,9 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
51 KCAL 4,1 G 1,1 G 2,4 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 200 g.
91 g piskefløde 8 g valleprotein 5 g sukker 8 g gelatineprotein 1 g vaniljesukker 91 g skyr 9 g rapsolie |
FREMGANGSMÅDE
1. Pisk fløde med valleprotein, sukker, gelatineprotein og vaniljesukker. 2. Bland skyr og olie sammen. 3. Vend flødeblandingen og skyrblandingen sammen. 4. Smag til med vaniljesukker.
|
||||||||