Inspiration til dig
VANDBAKKELSER MED ÆGGE-BACONFYLDHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (56 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
252 KCAL 20 G 9,7 G 9,5 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
141 KCAL 11,2 G 5,4 G 5,3 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 50 stk.
127 g stegemargarine 153 g hvedemel 245 g helæg
Ægge-baconfyld 137 g mayonnaise 137 g hytteost 27 g valleprotein 2 g madras karry 1 g frysetørret purløg 2 g stærk sennep 164 g hårdkogte æg 18 g røget stegt bacon |
FREMGANGSMÅDEVandbakkelse 1. Kog mælk og margarine op. 2. Tilsæt hvedemel — vær opmærksom på, at koge opbagningen godt igennem. 3. Hæld blandingen i røremaskine/kedel og rør ca. 5 min på lavt niveau — tilsæt æggene langsomt imens. 4. Kom dejen i en sprøjtepose, og sprøjt vandbakkelser ud (15 gram pr. vandbakkelse). 5. Bag vandbakkelserne ved 160°C i 21 min.
Ægge-baconfyld 1. Bland skyr, mayonnaise, hytteost og valleprotein. 2. Tilsæt karry, purløg og sennep. 3. Hak/del æg og bland i. 4. Hak bacon og bland det i. 5. Smag blandingen til med karry og salt, og rør indtil blandingen er dejlig cremet.
Servering Skær vandbakkelserne halvt op og 12 g æg/baconfyld fyldes i (2 stk. á 28 g). |
||||||||