Inspiration til dig
HYLDEBÆRSUPPEMED EKSTRA PROTEIN |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (150 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
79 KCAL 0,1 G 17 G 2,2 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
119 KCAL 0,2 G 25,5 G 3,3 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 0,5 l
1,3 dl hyldebærsaft, 1:4 2,5 dl vand 0,45 dl æblejuicekoncentrat 0,1 dl citronsaft 25 g sukker 27 g jævner 0,17 dl vand til jævning 12 g gelatineprotein |
FREMGANGSMÅDE1. Rør jævner og vand til en jævning i en gryde. 2. Tænd for gryden og tilsæt vand. 3. Tilsæt hyldebærsaft, æblekoncentrat og citronsaft. 4. Varm op under omrøring til 75°C. 5. Tilsæt gelatineprotein under omrøring. 6. Smag til med sukker og citron.
|
||||||||