Inspiration til dig
HYPPENSUPPEHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (150 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
94 KCAL 0,2 G 17,2 G 4,8 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
141 KCAL 0,3 G 25,8 G 7,2 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 6,5 l
122 g jævner, multi 3,7 l vand 2,5 kg hybenpuré, usødet 942 g sukker 0,8 dl æblejuicekoncentrat 396 g gelatineprotein Citronsaft |
FREMGANGSMÅDE1. Rør jævner med lidt vand til jævning i en gryde. 2. Tilsæt hybenpuré og sukker. 3. Tænd for gryden og tilsæt æblejuicekoncentrat og resten af vandet. 4. Varm op under omrøring til min. 75°C. 5. Tilsæt gelatineprotein og smag til med citronsaft.
|
||||||||