Inspiration til dig
ÆBLESUPPEHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (150 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
170 KCAL 0 G 13,7 G 3,1 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
105 KCAL 0 G 20,1 G 4,7 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 5 l
3,5 kg æblebåde 2,1 l vand 373 g sukker 32 g vaniljesukker 1 dl æblejuicekoncentrat 0,14 dl æblecidereddike 225 g gelatineprotein 30 g jævner |
FREMGANGSMÅDE1. Kom æbler og halvdelen af vandet i en gryde og varm op. 2. Pisk æblerne til mos — blend evt. med en stavblender for at få en mere homogen suppe. 3. Tilsæt sukker, vaniljesukker, resten af vandet, æblejuicekoncentrat og æblecidereddike. 4. Kog op til 75°C. 5. Tilsæt gelatineprotein og jævner under omrøring. 6. Servér suppen kold.
|
||||||||