Inspiration til dig
MADMUFFINS MED BACONHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (65 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
224 KCAL 17 G 6 G 12 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
146 KCAL 11 G 4 G 7,8 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 16 stk. á 65 g
75 g løg 226 g bacontern 63 g hvedemel 32 g valleprotein 3 g bagepulver 68 g rapsolie 188 g helæg 150 g revet ost |
FREMGANGSMÅDE1. Hak squash og løg fint. 2. Steg bacon. 3. Kassér baconfedtet — alternativt kan det gemmes og bruges i en anden ret. 4. Bland hvedemel, valleprotein og bagepulver, olie og æg. 5. Tilsæt squash, løg og bacon i melblandingen. 6. Udportionér blandingen i små folieforme (65 g pr. form) — husk at smøre formene. 7. Bag madmuffins ved 150°C i 22-24 min, til de er let brune. 8. Afkøl inden de tages ud af formene
Tip Madmuffins er velegnet til frysning. |
||||||||