Inspiration til dig
KRYDDERKAGE MED VANILJECREMEHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (76 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
294 KCAL 14 G 28 G 14 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
223 KCAL 10,6 G 21,3 G 10,6 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 1 kage á 10 stk.
69 g hvedemel 41 g kartoffelmosflager 9 bagepulver 50 g rapsolie 6 g vaniljesukker 30 g gelatineprotein 138 g skyr 33 g valleprotein 91 g helæg
Vaniljecreme 9 g valleprotein 5 g sukker 9 g gelatineprotein 1 g vaniljesukker 97 g skyr 10 g rapsolie |
FREMGANGSMÅDEKrydderkage 1. Rør alle ingredienser, undtagen æg, sammen på en røremaskine i max 2 min. 2. Pisk æg i dejen lidt efter lidt og rør yderligere 2 min. 3. Fordel dejen i runde 20 cm aluforme (560 gram i hver form) — husk at spraye formene med fedtstof inden brug. 4. Bag ved 160°C, 50 % clima optima, i 35 min — indtil en kernetemperatur på 94°C.
Vaniljecreme 1. Pisk fløde med valleprotein, sukker, gelatineprotein og vaniljesukker 2. Bland skyr og olie. 3. Vend flødeblandingen og skyrblandingen sammen. 4. Smag til vaniljesukker.
Servering 56 g krydderkage og 20 g vaniljecreme.
|
||||||||