Inspiration til dig
KARAMELSNITTEHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (2 STK) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
469 KCAL 29 G 36 G 17 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
66 KCAL 4,1 G 5 G 2,4 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 200 stk. á 7 g
168 g brun farin 118 g gelatineprotein 63 g havregryn 168 g mandelmel
Karamelfyld 42 g smør 50 g lys sirup 50 g valleprotein
Chokoladeovertræk 50 g smør |
FREMGANGSMÅDEBund 1. Smelt smør og rør det godt sammen med brun farin, gelatineprotein, havregryn og mandelmel. 2. Smør et ovnfast fad eller en bradepande og tryk dejen ud i fadet. 3. Bag bunden ved 150°C i 15 min.
Karamelfyld 1. Kog forsigtigt kondensereret mælk, smør og sirup op i en gryde under omrøring. 2. Tag gryden af og tilsæt valleprotein — det må ikke koge under tilsætning, og det skal røres godt rundt. 3. Lad massen simre ved svag varme i ca. 10 min., til den tykner. 4. Fordel den varme karamel på toppen af kagen. 5. Bag kagen i yderligere 9 min. ved 150°C, eller til karamellen føles fast
Chokoladeovertræk 1. Hak chokolade og smelt smørret. Rør chokoladen i det varme smør. 2. Smør chokolade ud på toppen af kagen 3. Sæt kagen på køl, og skær den ud når det er fast og afkølet. |
||||||||