Inspiration til dig
FRUGTSALATHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (65 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
216 KCAL 11 G 17 G 13 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
140 KCAL 7,2 G 11 G 8,5 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 16 stk.
74 g sukker 10 g vaniljesukker 60 g valleprotein 186 g skyr 60 g gelatineprotein 186 g piskefløde 298 g frugtcocktail (pose med blandede frugttern) 97 g bananer 85 g chokoladeknapper til pynt - kan undlades. |
FREMGANGSMÅDE1. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker hvidt. 2. Tilsæt valleprotein under piskning — det skal blive tykt, sejt og klumpet. 3. Pisk derefter skyr i til en fyldig og luftig masse. 4. Drys gelatineprotein i under omrøring/piskning. 5. Pisk fløde til skum og vend i blandingen. 6. Skær bananer i tern. 7. Bland banan- og frugttern i cremen. 8. Pynt med chokoladeknapper eller tilsæt dem i blandingen efter ønske.
Servering 60 g frugtsalat og 5 g chokoladeknapper. |
||||||||