Inspiration til dig
CITRONFROMAGE MED PROTEINFLØDESKUMHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (55 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
275 KCAL 18 G 16 G 14 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
151 KCAL 9,9 G 8,8 G 7,7 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 16 stk.
128 g sukker 43 g gelatineprotein 295 g piskefløde 43 g valleprotein 10 g husblas 81 g citronsaft 1 g citronskal
Proteinflødeskum 77 g piskefløde |
FREMGANGSMÅDECitronfromage 1.Pisk helæg med sukker og drys gelatineprotein i under omrøring. 2.Pisk fløde og valleprotein til skum. 3.Skil husblas ad og sæt den i blød i koldt vand 5-10 min. 4.Smelt husblas med halvdelen af citronsaften. 5.Rør citronskal og halvdelen af citronsaften i æggemassen. 6.Rør husblas i æggemassen, og tilsæt fløden med valleprotein til sidst 7.Smag til med citronsaft. 8.Udportionér fromagen i bægere á 50 g.
Proteinflødeskum 1.Tilsæt valleprotein i fløden og pisk til skum. 2. Pynt hver portion citronfromage med 5 g proteinflødeskum. |
||||||||