Inspiration til dig
CHOKOLADEMOUSSEPLANTEBASERET |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (60 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
266 KCAL 14,9 G 25,4 G 6,7 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
160 KCAL 8,9 G 15,2 G 4 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 10-12 stk. á 60 g
150 g cashewnødder 350 ml sojadrik, neutral 100 g dadler u. sten 70 g mørk chokolade, smeltet 1 knivspids salt
|
FREMGANGSMÅDE1. Dagen før: Sæt cashewnødder og dadler i blød i sojamælk. 2. Blend sojamælk, cashewnødder og dadler helt fint og cremet (det tager nogle minutter). 3. Tilsæt smeltet chokolade og blend, til det hele er blandet godt sammen. 4. Tilsæt salt og blend hurtigt, så salten fordeles. 5. Udportionér og sæt på køl.
Opskriften er udviklet af forhenværende Ledende klinisk diætist på Aalborg Universitetshospital, Tina Beermann. I dag er Tina selvstændig diætist. Besøg hende her: greensoul.dk. |
||||||||