Inspiration til dig
CHOKOLADEKAGE MED VANILJECREMEHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (76 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
274 KCAL 14 G 27 G 13 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
208 KCAL 10,6 G 20,5 G 9,9 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 1 kage á 10 stk.
29 g kakao 43 g hvedemel 143 g kærnemælk 3 g natron 51 g rapsolie 6 g vaniljesukker 31 g gelatineprotein 29 g valleprotein 94 g helæg Fedtstof (til forme)
Vaniljecreme 8 g valleprotein 5 g sukker 8 g gelatineprotein 1 g vaniljesukker 90 g skyr 9 g rapsolie |
FREMGANGSMÅDEChokoladekage 1.Rør alle ingredienser, undtagen æg, sammen i max 2 min. 2.Pisk æg i dejen lidt efter lidt og rør yderligere i 2 min. 3.Fordel dejen i runde 20 cm aluforme (560 gram i hver form) — husk at spraye formene med fedtstof inden brug. 4.Bag ved 160°C i 35 min, 50% clima optima, indtil en kernetemperatur på 94°C.
Vaniljecreme 1.Pisk fløde med valleprotein, sukker, gelatineprotein og vaniljesukker. 2.Bland skyr og olie sammen. 3.Vend flødeblandingen og skyrblandingen sammen. 4.Smag til med vaniljesukker.
Servering 56 g chokoladekage og 20 g vaniljecreme.
|
||||||||