Inspiration til dig
BØNNEBROWNIE MED HINDBÆRCREMEPLANTEBASERET |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTEIN (64 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
290 KCAL 14,3 G 31,4 G 7,3 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
186 KCAL 9,2 G 20,1 G 4,7 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 10 portioner
50 g sukker 50 g peanut butter 1½ dl sojadrik 1 tsk bagepulver ½ tsk vaniljepulver 25 g kakaopulver 17½ g quinoamel 1 dåse drænede, sorte bønner 75 g mørk chokolade
Hindbærcreme 48 g plantemargarine 120 g flormelis |
FREMGANGSMÅDEBønnebrownie 1. Forvarm ovnen til 180°C. 2. Blend havregryn helt fint til mel. 3. Bland de resterende ingredienser, undtagen chokolade, i blenderen og blend til en homogen masse. 4. Hak chokoladen groft og bland med resten af dejen. 5. Beklæd et fad med bagepapir og hæld dejen deri. 6. Bag ved 180°C i 30-40 min, til dejen er gennembagt.
Hindbærcreme 1. Kog hindbærrene og pres gennem en si, så kernerne frasorteres — sæt på køl. 2. Pisk kold plantemargarine med en håndmixer eller røremaskine ved høj hastighed i 1-2 minutter. 3. Pisk flormelis i, og tilsæt de afkølede hindbær. 4. Smør creme på den afkølede kage, når cremen har sat sig.
Opskriften er udviklet af studerende på 6. semester Fødevarer og ledelse (Prof. Bachelor i Ernæring og Sundhed) i 6 ugers caseforløb hos Kulinarium. |
||||||||