Inspiration til dig
BÆRTRIFLIHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (83 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
236 KCAL 9,7 G 27 G 10 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
196 KCAL 8,1 G 22,4 G 8,3 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 16 stk.
143 g ribs 65 g solbær 208 g vand 143 g sukker 26 g frugtgrødsjævner 65 g vand til jævning 94 g gelatineprotein
Mascarponecreme 37 g sukker 6 g vaniljesukker 31 g valleprotein 62 g skyr 3 g citronsaft 155 g mascapone
Proteinflødeskum 14 g valleprotein |
FREMGANGSMÅDERødgrød 1. Kom hindbær, ribs og solbær i en gryde sammen med vand og sukker. 2. Kog grøden op til 80°C i 15 min. for at sikre bakteriedrab 3. Opløs frugtgrødsjævner i vand til jævning og tilsæt jævningen under omrøring. 4. Tilsæt gelatineprotein og varm grøden op til 75°C. 5. Rødgrøden er klar efter nedkøling
Mascarponecreme 1. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker til en tyk, hvid æggesnaps 2. Tilsæt valleprotein under piskning — det skal blive tykt, sejt og klumpet. 3. Pisk derefter skyr i til en fyldig og luftig masse. 4. Tilsæt citronsaft og mascarpone. 5. Pisk massen let sammen, så det bliver til en lækker creme.
Proteinflødeskum 1. Tilsæt valleproteinet i fløden, og pisk fløden til skum.
Servering Fordel 45 g rødgrød, 20 g mascarponecreme, 8 g flødeskum og 10 g makrondrys i et glas eller en skål.
|
||||||||