Inspiration til dig
ÆBLEGELÉ MED VANILJECREMEHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PORTION (80 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
185 KCAL 8 G 16 G 12 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
148 KCAL 6,4 G 12,8 G 9,6 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 50 stk.
1153 g vand 1247 g æblekoncentratet 302 g gelatineprotein 13 g æblecidereddike, 5%
Vaniljecreme 37 g sukker 59 g gelatineprotein 59 g valleprotein 7 g vaniljesukker 673 g skyr 67 g rapsolie |
FREMGANGSMÅDEÆblegelé 1. Læg husblas i blød i ⅓ af vandet. 2.Bring saft og den resterende mængde vand i kog. 3.Drys proteinpulver i under omrøring. 4.Hæld husblas (med vand) i, og varm geléen op til 75°C — smag til med æbleeddike. 5.Udportionér i små patentglas (50 g gelé i hver) og køl ned.
1.Pisk fløde med sukker, proteinpulvere og vaniljesukker. 2.Bland skyr og olie. 3.Vend skyrblandingen i flødeblandingen. 4.Smag til med sukker og vaniljecreme. 5.Pynt den afkølede gelé med 30 g vaniljecreme.
|
||||||||