Inspiration til dig

 

TOMATSUPPE

HØJT PROTEININDHOLD

 
 N Æ R I N G S I N D H O L D
   PR. 100 G    PR. PROTION (150 G)  
  ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
116 KCAL
7,8 G
4,8 G
6,8 G

 


 


ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
174 KCAL
11,7 G
7,2 G
10,2 G
 
 

INGREDIENSER

Ca. 65 l


105 g hvidløg

4,5 kg løg i tern

1,7 l rapsolie

9,9 kg hakkede tomater

7,5 l tomatjuice

3,3 kg tomatkoncentrat

1,6 kg grøntsagsbouillon

5 g cayennepeber

25 g paprika

24,9 l vand

30 g laurbærblade

1 kg Snowflake, modificeret stivelse

2,5 l vand til jævning

8,9 l piskefløde, 38%

42 g timian, tørret

462 g sukker

Salt

Peber

4,3 kg gelatineprotein

Hvidvinseddike, valgfri

 

FREMGANGSMÅDE

1.Blend hvidløg.

2.Svits løg og hvidløg klare i olie (0,6 l) i en gryde.

3.Blend hakkede tomater.

4.Tilsæt blendede tomater, tomatjuice, tomatpuré, bouillon, cayennepeber, paprika og vand.

5.Kom laurbærblade i en krydderpose og tilsæt til suppen.

6.Kog suppen i 20 min.

7.Rør Snowflake med vand (til jævning) og tilsæt under omrøring.

8.Kog suppen i 5-10 min.

9.Tilsæt fløde (5 l), timian og sukker og varm op til kogepunktet.

10. Smag suppen til med salt og peber

11.Tilsæt gelatineprotein under omrøring.

12.Tilsæt resten af olien og piskefløde og smag suppen til med krydderi og hvidvinseddike.