Inspiration til dig

 

RODFRUGTESUPPE

HØJT PROTEININDHOLD

 
 N Æ R I N G S I N D H O L D
   PR. 100 G    PR. PROTION (150 G)  
  ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
122 KCAL
9,1 G
4,4 G
5,5 G

 


 


ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
183 KCAL
13,7 G
6,6 G
8,3 G
 
 

INGREDIENSER

Ca. 70 l


11,9 kg kartofler

17,8 kg selleri i tern

2,4 kg løg i tern

23,8 l vand

2,2 l rapsolie

900 g grøntsagsbouillon pasta

900 g hønsebouillon pasta

10,9 l piskefløde, 38%

2,1 dl hvidvinseddike, 6%

85 g groft salt

8 g peber, stødt

3,4 kg gelatineprotein

FREMGANGSMÅDE

1. Tænd for gryden og tilsæt kartofler, selleri og løg og af vandet — lad suppen koge i ca. 1 time.

2. Blend kartofler, selleri og løg til mos i gryden.

3. Tilsæt olie (1,2 l), grøntsags- og hønsebouillon samt resten af vandet og kog op.

4. Tilsæt fløde (6,4 l) og varm suppen op til 75°C.

5. Smag suppen til med hvidvinseddike, salt og peber.

6. Tilsæt gelatineprotein under omrøring.

7. Tilsæt resten af olien og piskefløde og smag suppen til.