Inspiration til dig

 

MINESTRONESUPPE

HØJT PROTEININDHOLD

 
 N Æ R I N G S I N D H O L D
   PR. 100 G    PR. PROTION (150 G)  
  ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
68 KCAL
4,4 G
3,2 G
3,9 G

 


 


ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
102 KCAL
6,6 G
4,8 G
5,9 G
 
 

INGREDIENSER

Ca. 74 l

3,1 kg gulerødder

2 kg løg i tern

17 g hvidløg

44 l vand

1,9 kg hønsebouillon pasta

1,2 kg grøntsagsbouillon pasta

8 kg hakkede tomater

3,1 kg tomatkoncentrat

2 kg rød peberfrugt i strimler

2,4 kg selleri i strimler

1,4 porrer julienne

3 kg dinerbønner, overskårne

240 g basilikum

43 g timian, tørret

321 g persille

0,7 dl hvidvinseddike

244 g salt

34 g peber, stødt

2,4 kg gelatineprotein

2,7 l rapsolie

FREMGANGSMÅDE

1.Riv gulerødder på rivejern og blend hvidløg

2.Sautér løg og hvidløg i olie (1,7 l) i en gryde.

3.Tilsæt vand, bouillon, hakket tomat, tomatkoncentrat, peberfrugt, gulerod, selleri og porre, og kog til grøntsagerne er møre (ca. ½ time).

4.Tilsæt bønner og krydderurter.

5.Kog suppen op og smag til med hvidvinseddike, salt og peber.

6.Tilsæt gelatineprotein under omrøring.

7.Tilsæt resten af olien og smag suppen til.