Inspiration til dig

 

KLAR SUPPE MED URTER

HØJT PROTEININDHOLD

 
 N Æ R I N G S I N D H O L D
   PR. 100 G    PR. PROTION (150 G)  
  ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
24 KCAL
0,3 G
1,7 G
3,3 G

 


 


ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
36 KCAL
0,5 G
2,5 G
4,9 G
 
 

INGREDIENSER

Ca. 70 l


58 l vand

380 g hønsebouillon pasta

1,4 kg suppe klar granulat

14,7 suppeurter

2,3 kg gelatineprotein

FREMGANGSMÅDE

1.Hæld koldt vand i en gryde.

2.Tilsæt hønsebouillon og granulat og kog op, til kernetemperaturen er min. 75°C.

3.Tilsæt suppeurter og kog op til 90°C.

4.Tilsæt gelatineprotein under omrøring og varm op til 75°C.

 

Husk at tilsætte kød- og melboller inden servering.