|
ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN |
105 KCAL
5,6 G
7,8 G
5,6 G |
|
|
ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN |
158 KCAL
8,4 G
11,7 G
8,4 G |
|
INGREDIENSER
Ca. 70 l
22 kg kartofler
7,8 kg løg i tern
16,6 l vand
26 g laurbærblade
46 g hele peberkorn
323 g hvidløg
27 g timian, frisk
475 g grøntsagsbouillon
6,6 kg porrer julienne
7,6 l piskefløde, 38%
12,7 l sødmælk
0,5 dl hvidvinseddike, 6%
407 g groft salt
79 g sellerisalt
14 g muskatnød, stødt
3,2 kg gelartineprotein
800 g kulhydratpulver
0,8 l rapsolie
|
FREMGANGSMÅDE
1. Kom kartofler, løg og vand i en varm gryde.
2. Kom laurbærblade, peberkorn, flækket hvidløg med skal og timian lægges i en krydderpose.
3. Læg posen i gryden sammen med grøntsagsbouillon — kog i ca 1 time.
4. Tag krydderposen op, og hæld væsken hældes fra og gem i spand til senere.
5. Pisk kartofler og løg til mos i gryden.
6. Tilsæt den gemte væske sammen med de snittede porrer — kog op.
7. Tilsæt fløde (3,6 l) og sødmælk.
8. Varm suppen op til 75°C og smag til med hvidvinseddike, salt, peber og muskatnød
9. Tilsæt gelatineprotein og kulhydratpulver under omrøring.
10. Tilsæt olie og resten af fløden og smag til med krydderi og hvidvinseddike.
|