Inspiration til dig

 

KARRYSUPPE MED HØNSEKØD

HØJT PROTEININDHOLD

 
 N Æ R I N G S I N D H O L D
   PR. 100 G    PR. PROTION (150 G)  
  ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
114 KCAL
3,6 G
5,2 G
3,8 G

 


 


ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
171 KCAL
5,4 G
7,8 G
5,7 G
 
 

INGREDIENSER

Ca. 65 l


265 g ingefær

31 g laurbærblade

20 g hele peberkorn

2,2 l rapsolie

232 g karry

31 g stødt kanel

27 g spidskommen

46 g garam masala

2,5 kg løg i skiver

1,2 kg Snowflake, modificeret stivelse

31 l vand

7,7 l kokosmælk, 17-19%

5,4 l piskefløde, 38%

1,3 kg hønsebouillon pasta

2,5 kg porrer julienne

3,2 kg gulerødder

3,2 kg selleri i tern

3,3 kg æbler

46 g salt

11 dl æblecidereddike, 5%

2,3 kg gelatineprotein

500 g kulhydratpulver

FREMGANGSMÅDE

1. Blend ingefær.

2. Kom ingefær, laurbærblade og peberkorn i krydderpose.

3. Varm 0,9 l olie op i en gryden og brænd karry, kanel, spidskommen og garam masala af i olien.

4. Sautér løg.

5. Sæt gryden ned på 100°C.

6. Rør Snowflake ud i lidt af vandet.

7. Tilsæt resten af vandet, kokosmælk, fløde (5,4 l), jævning, bouillon og krydderipose og kog op.

8. Tilsæt porrer, gulerødder og selleri og kog i 10 min.

9. Tilsæt æblestrimler og kog op igen.

10. Smag til med krydderi og æblecidereddike.

11. Tilsæt gelatineprotein og kulhydratpulver under omrøring.

12. Tilsæt resten af olien og smag suppen til igen.