Inspiration til dig

 

INDISK KARRYSUPPE

HØJT PROTEININDHOLD

 
 N Æ R I N G S I N D H O L D
   PR. 100 G    PR. PROTION (150 G)  
  ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
121 KCAL
9,8 G
4,3 G
3,8 G

 


 


ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
182 KCAL
14,2 G
10,2 G
5,7 G
 
 

INGREDIENSER

Ca. 70 l


2,2 l rapsolie

370 g karry

42 g spidskommen

3,1 kg løg i tern

22 fed hvidløg

1,5 kg Snowflake, modificeret stivelse

37,5 l vand

3,9 kg hakkede tomater

1,5 kg hønsebouillon pasta

47 g timian, frisk

11,7 l piskefløde, 38%

3,9 kg rød peberfrugt i strimler, frost

3 kg porrer julienne

Salt

24 g peber

Hvidvinseddike, 6%, valgfri

2,3 kg gelatineprotein

FREMGANGSMÅDE

1. Varm 1 l olie op i en gryde og brænd karry og spidskommen af i olien.

2. Sautér hvidløg og løg

3. Sæt gryden ned på 100°C.

4. Rør Snowflake ud i lidt af vandet.

5. Tilsæt resten af vandet, hakket tomat, bouillon og timian og kog op.

6. Tag timian op at gryden.

7. Tilsæt fløde (7,7 l), jævning, porrer, peberfrugt og kog i 10 min.

8. Smag til med salt, peber og hvidvinseddike.

9. Tilsæt gelatineprotein, resten af olien og piskefløden under omrøring.

10. Smag suppen til med krydderi og hvidvinseddike.