Inspiration til dig

 

GULERODSSUPPE

HØJT PROTEININDHOLD

 
 N Æ R I N G S I N D H O L D
   PR. 100 G    PR. PROTION (150 G)  
  ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
129 KCAL
9 G
5,2 G
6,5 G

 


 


ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
194 KCAL
13,5 G
7,8 G
9,8 G
 
 

INGREDIENSER

Ca. 64 l


109 g ingefær

161 g timian

1,2 kg Snowflake, modificeret stivelse

2,9 l vand til jævning

1,8 kg hønsebouillonpasta

21,8 l vand

14,5 l piskefløde, 38%

3,2 kg løg i tern

12,4 kg revne gulerødder

3,6 kg porrer julienne

33 g chilitern, rød

3,95 kg gelatineprotein

Salt

Hvidvinseddike, valgfri

FREMGANGSMÅDE

1. Blend ingefær og bind i gaze sammen med porretop, timian eller anden rest.

2. Pisk Snowflake og vand til jævning godt i en gryde.

3. Tilsæt hønsebouillon.

4. Tænd for gryden og tilsæt vand, fløde, løg og krydderipose — lad suppen koge i ca ½ time.

5. Tilsæt revne gulerødder, porrer og chili og varm op til 75°C.

6. Tilsæt gelatineprotein under omrøring.

7. Smag suppen til — tilsæt evt. hvidvinseddike (syre) for at fremhæve smagen.