Inspiration til dig

 

CHAMPIGNONSUPPE

HØJT PROTEININDHOLD

 
 N Æ R I N G S I N D H O L D
   PR. 100 G    PR. PROTION (150 G)  
  ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
132 KCAL
10,9 G
3,5 G
4,7 G

 


 


ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
198 KCAL
16,4 G
5,3 G
7,1 G
 
 

INGREDIENSER

Ca. 68 l


10,6 kg hvide bønner, forkogte

4,3 dl rapsolie

1 kg løg i tern

17 kg champignon i skiver

19 l vand

1,6 kg grøntsagsbouillon

626 g Snowflake, modificeret stivelse

1,4 l vand til jævning

18,5 l piskefløde, 38%

2 kg gelatineprotein

Hvidvinseddike, valgfri

Salt

Peber

FREMGANGSMÅDE

1.Skyl og dræn hvide bønner.

2.Varm olie, løg og ca. 9 kg champignon op i en gryde.

3.Hæld ca. 1/4 af vandet ved, og kog suppen i ca. 60 min.

4.Tilsæt de hvide bønner.

5.Blend suppen med stavblender (tilsæt evt. lidt vand) — blend til suppen er glat, cremet og ensartet.

6. Tilsæt boullion, jævner (Snowflake rørt med vand til jævning) og resten af vandet og kog videre i 10 min.

7.Tilsæt resten af champignonerne og piskefløde kog op til min 75°C.

8.Tilsæt gelatineprotein under omrøring.

9.Smag til med hvidvinseddike, salt og peber.