Inspiration til dig

 

BLOMKÅLSSUPPE

HØJT PROTEININDHOLD

 
 N Æ R I N G S I N D H O L D
   PR. 100 G    PR. PROTION (150 G)  
  ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
119 KCAL
6,9 G
6,8 G
7,6 G

 


 


ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
179 KCAL
10,4 G
10,2 G
11,4 G
 
 

INGREDIENSER

Ca. 5 l


2 kg blomkål

2,3 l vand

25 g hønsebouillonpasta

39 g grøntsagsbouillon

126 g flydende margarine

98 g blomkålssuppepasta

64 g hvedemel

19 g Snowflake, modificeret stivelse

1 dl vand til jævning

5,6 dl piskefløde, 38%

2 g fint salt

Citronsaft

232 g gelatineprotein

0,6 dl rapsolie

61,3 g Energi plus Kulhydrat

FREMGANGSMÅDE

1. Kog 3/4 af blomkålene møre i gryden med lidt vandblend med stavblender.

2. Tilsæt vand, bouillon, flydende margarine og blomkålspasta.

3. Rør mel og Snowflake med vand til jævning og tilsæt.

4. Kog suppen op.

5. Tilsæt lidt over halvdelen af fløden og varm suppen op til 75°C.

6. Sluk for gryden og tilsæt de sidste blomkål.

7. Drys gelatineprotein og energi plus i suppen under omrøring

8. Tilsæt olie og resten af piskefløden.

9. Smag suppen til.