|
ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN |
103 KCAL
7,4 G
4,4 G
4,7 G |
|
|
ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN |
155 KCAL
11,1 G
6,6 G
7,1 G |
|
INGREDIENSER
Ca. 70 l
1,2 kg hvedemel
1 kg Snowflake, modificeret stivelse
1,9 g flydende margarine
3,4 kg aspargessuppe, pasta
650 g hønsebouillon, pasta
53,9 l vand
6 kg aspargessnitter
5,4 l piskefløde, 38%
3 kg gelatineprotein
|
FREMGANGSMÅDE
1. Pisk mel, Snowflake og flydende margarine sammen.
2. Tilsæt aspargessuppepasta, bouillon og aspargesvand og varm op.
3. Tilsæt vand lidt efter lidt.
4. Tilsæt asparges og 3,3 l piskefløde — varm op til 75°C.
5. Tilsæt geleringsprotein og resten af piskefløden under omrøring.
6. Smag suppen til med salt, peber og evt. citron.
|