Inspiration til dig

 

ASPARGESSUPPE

HØJT PROTEININDHOLD

 
 N Æ R I N G S I N D H O L D
   PR. 100 G    PR. PROTION (150 G)  
  ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
103 KCAL
7,4 G
4,4 G
4,7 G

 


 


ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
155 KCAL
11,1 G
6,6 G
7,1 G
 
 

INGREDIENSER

Ca. 70 l


1,2 kg hvedemel

1 kg Snowflake, modificeret stivelse

1,9 g flydende margarine

3,4 kg aspargessuppe, pasta

650 g hønsebouillon, pasta

53,9 l vand

6 kg aspargessnitter

5,4  l piskefløde, 38%

3 kg gelatineprotein

 

FREMGANGSMÅDE

1. Pisk mel, Snowflake og flydende margarine sammen.

2. Tilsæt aspargessuppepasta, bouillon og aspargesvand og varm op.

3. Tilsæt vand lidt efter lidt.

4. Tilsæt asparges og 3,3 l piskefløde — varm op til 75°C.

5. Tilsæt geleringsprotein og resten af piskefløden under omrøring.

6. Smag suppen til med salt, peber og evt. citron.