Inspiration til dig

 

SKINKESALAT

HØJT PROTEININDHOLD

 
 N Æ R I N G S I N D H O L D
   PR. 100 G    PR. PROTION (40 G)  
  ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
296 KCAL
24,6 G
1,6 G
17,9 G

 


 


ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
118 KCAL
9,8 G
0,6 G
7,2 G
 
 

INGREDIENSER

Til ca. 300 g

73 g mayonnaise

38 g kvark 0,3 %

38 g Ylette 1,5 %

30 g valleprotein

1 g løgpulver

1-4 g salt

115 g skinkestrimler

FREMGANGSMÅDE

1. Rør mayonnaise, ylette, kvark og valleprotein sammen

2. Smag til med løgpulver og salt

3. Vend skinken i (bør hakkes let, hvis det er grove strimler)

 

Tip

Anvend skinkesalaten på rugbrød, til sandwich, croissanter og lign.