Inspiration til dig

 

ÆGGE-BACONSALAT

HØJT PROTEININDHOLD

 
 N Æ R I N G S I N D H O L D
   PR. 100 G    PR. PROTION (40 G)  
  ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
254 KCAL
22 G
1,7 G
13 G

 


 


ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
102 KCAL
8,8 G
0,7 G
5,2 G
 
 

INGREDIENSER

Til ca. 500-600 g

137 g skyr

137 g mayonnaise

137 g hytteost

27 g valleprotein

2 g madras karry

1 g frysetørret purløg

2 g stærk sennep

164 g hårdkogte æg

18 g røget stegt bacon

FREMGANGSMÅDE

1. Bland skyr, mayonnaise, hytteost og valleprotein.

2. Tilsæt karry, purløg og sennep.

3. Hak/del æg og bland i.

4. Hak bacon og bland det i.

5. Smag blandingen til med karry og salt, og rør indtil blandingen er dejlig cremet.

 

Tip

Anvend ægge-baconsalaten på rugbrød, til sandwich, croissanter og lign.