|
ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN |
30 KCAL
0,1 G
2,5 G
4,8 G |
|
|
ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN |
45 KCAL
0,2 G
3,8 G
7,2 G |
|
INGREDIENSER
Til ca. 2 l
Proteinkoncentrat (½ l)
461 g vand
121 g gelatineprotein
Supersaft (2 l)
½ l proteinkoncentrat
½ l saftkoncentrat (blandingsforhold 1:4), fx rød saft
1 l vand
|
FREMGANGSMÅDE
Proteinkoncentrat
1.Kom vand i en gryde.
2. Rør gelatineprotein i vandet under opvarmning, til det er opløst.
3. Varm blandingen op til 80°C.
4. Køl proteinkoncentratet ned inden brug.
Supersaft
1. Bland alle ingredienser.
2. Servér kold — evt. med isterninger i.
|