Inspiration til dig
MANGO MILKSHAKEHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PORTION (150 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
127 KCAL 7,3 G 11,3 G 4,6 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
191 KCAL 11 G 17 G 6,9 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 5 kg
1,582 l sødmælk 266 g helæg BIB 3,95 dl tranebærsaft 1321 g ymer Gastrik (tilsmagning) 1030 g energitæt is med vaniljesmag
|
FREMGANGSMÅDE1. Blend mangopuré i halvdelen af sødmælken. 2. Tilsæt helæg, tranebærsaft, ymer og resten af sødmælken. 3. Blend til en glat og homogen masse, og smag til med gastrik. 4. Tilsæt is til sidst.
Holdbarhed: max 2 døgn i køleskab.
|
||||||||