Inspiration til dig
JORDBÆR MILKSHAKEHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PORTION (150 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
124 KCAL 7,3 G 10,6 G 4,6 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
186 KCAL 11 G 15,9 G 6,9 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 5 kg
1,582 l sødmælk 266 g helæg BIB 395 g tranebærsaft 1321 g ymer Gastrik (tilsmagning) 1030 g energitæt is med vaniljesmag
|
FREMGANGSMÅDE1. Blend jordbærpuré i halvdelen af sødmælken. 2. Tilsæt helæg, tranebærsaft, ymer og resten af sødmælken. 3. Blend til en glat og homogen masse, og smag til med gastrik. 4. Tilsæt is til sidst.
Holdbarhed: max 2 døgn i køleskab.
|
||||||||