Inspiration til dig
CITRON-INGEFÆR LIMONADESHOTEN DRIK MED EKSTRA PROTEIN |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PORTION (50 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
77 KCAL 0 G 8,7 G 10 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
38,5 KCAL 0 G 4,4 G 5 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 9 kg
284 g ingefær 1137 g rørsukker 1271 g citron Valsølille Limonadeshot 5,8 l vand 928 g gelatineprotein 1 portion limonadesirup
|
FREMGANGSMÅDELemonadesirup 1. Skræl og skyl ingefær og blend den. 2. Bland ingefær, rørsukker og citron Valsølille. 3.Kog blandingen op til 100°C. 4.Lad blandingen trække i 15 min, og si den for klumper. 5.Afkøl blandingen — den kan opbevares på køl i op til 3 uger.
1.Bland vand med gelatineprotein under opvarmning. 2.Rør limonadesirup i, når gelatineprotein er opløst. 3.Servér kold.
Tip Limonaden kan evt. sies igen inden servering for at fjerne klumper og reducere den stærke smag af ingefær.
|
||||||||