Inspiration til dig
BÆRMILKSHAKEHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PORTION (150 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
149 KCAL 7 G 9,7 G 12 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
224 KCAL 10,5 G 14,1 G 18 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 5 kg
1,791 l kærnemælk 895 g skyr 269 g sukker 52 g vaniljesukker 882 g øko hindbær frugtpuré 269 g gelatineprotein 251 g valleprotein |
FREMGANGSMÅDE1. Blend piskefløde, kærnemælk, skyr, sukker, vaniljesukker og hindbærpuré i en blender. 2. Drys gelatineprotein og valleprotein i under omrøring — alternativt kan blandingen blendes under tilsætning. 3. Si blandingen.
|
||||||||