Inspiration til dig

 

BÆRMILKSHAKE

HØJT PROTEININDHOLD

 
 N Æ R I N G S I N D H O L D
   PR. 100 G    PR. PORTION (150 G)  
  ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
149 KCAL
7 G
9,7 G
12 G

 


 


ENERGI
FEDT
KULHYDRAT
PROTEIN
224 KCAL
10,5 G
14,1 G
18 G
 
 

INGREDIENSER

Til ca. 5 kg


9,1 dl piskefløde

1,791 l kærnemælk

895 g skyr

269 g sukker

52 g vaniljesukker

882 g øko hindbær frugtpuré

269 g gelatineprotein

251 g valleprotein

FREMGANGSMÅDE

1. Blend piskefløde, kærnemælk, skyr, sukker, vaniljesukker og hindbærpuré i en blender.

2. Drys gelatineprotein og valleprotein i under omrøring — alternativt kan blandingen blendes under tilsætning.

3. Si blandingen.