Invitation til udstillingen: Når vi bliver gamle

EU-projektet InnovateDignity inviterer fra den 3. februar til den 31. marts 2023 på udstillingen 'Når jeg bliver gammel'. Udstillingen kan opleves på Dansk Sygeplejehistorisk Museum i Kolding. 

Udstillingen inviterer til en samtale om alderdom. Hvilke forestillinger gør vi os om alderdommen, og hvordan skal den være?  I udstillingen belyses levede erfaringer fra både plejere og ældre mennesker selv. Udstillingen udspringer af forskningsprojektet InnovateDignity, som undersøger forskellige aspekter af værdighed i ældreplejen, både på plejehjem, i hjemmeplejen, på hospitaler, blandt ældre, plejere, familiemedlemmer og gennem digitale løsninger. Med udstillingen er ønsket gennem fortællinger fra Danmark, Sverige, Norge, Grækenland, Østrig og Storbritannien at sætte fokus på, hvordan en værdig ældrepleje ser ud i dag, og hvordan den skal se ud i fremtiden.

Udstillingen udspringer af 15 ph.d. projekter, hvoraf det ene forskningsprojekt er knyttet til Aalborg Universitet og Aalborg Universitetshospital.

Den 2. februar 2023 afholder EU-projektet InnovateDignity den officielle åbning af deres udstilling på Sygeplejemuseet i Kolding. Du finder invitation her

Herunder ses lidt billeder fra opsætningen af udstillingen. 

Opdateret