Mød vores eksperter i ny podcast-serie

Hvad er personlig medicin? Slipper vi nogensinde af med coronavirus? Og hvad betyder videokonsultationer for forholdet mellem læge og patient? Lyt med på Region Nordjyllands nye podcast 'Sundhedstegn'.
Podcast

Region Nordjylland har netop lanceret en ny serie podcasts, under titlen "SundhedsTegn". Her sættes fokus på aktuelle emner inden for det det danske sundhedsvæsen, og til at gøre os klogere, medvirker eksperter fra regionens hospitaler og sektorer.

Foreløbig er der udgivet tre afsnit, nemlig:

  • Slipper vi nogensinde af med coronavirus?
    med professor Henrik Nielsen og afdelingslæge Jacob Bodilsen fra Infektionsmedicinsk Afdeling på Aalborg Universitetshospital.

  • Digitalisering af sundhedsvæsenet
    med Astrid Højgaard, der er ledende overlæge på Sexologisk Center på Aalborg Universitetshospital og Simon Meyer Lauritsen, der er Health Data Scientist hos it-virksomheden Enversion.

  • Når medicinen er personlig
    med professor i molekylær hæmatologi Karen Dybkær Sørensen og ledende overlæge på afdelingen for molekylær diagnostik Henrik Krarup - begge fra Aalborg Universitetshospital.

Du kan enten høre podcasten direkte fra Rn.dk eller via den app, som du normalt bruger til at plukke dine podcasts. Husk at abonnere, så du får besked, når der kommer nye episoder. 

De tre episoder varer ca. 30 minutter hver - og kan naturligvis høres i vilkårlig rækkefølge og uafhængigt af hinanden.

Opdateret