Forskning

Forsker

På Aalborg Universitetshospital prioriterer vi forskning højt - det er nemlig en forudsætning for den bedste patientbehandling.

Forskning er en forudsætning for at sikre patienterne en bedre diagnostik samt en mere skånsom og effektiv behandling. Et særligt fokus for os er, at forskning er en integreret del af arbejdet på alle hospitalets afdelinger. Det gør vejen fra de banebrydende forskningsresultater gøres, til de inkorporeres i den praktiske hverdag på hospitalsafdelingen, kortere. For eksempel i form af nyt apparatur eller en ny vaccine. 

Aktuelle fonde

  

Fundraising- og projektadministrationsenheden (FUPA) har samlet en oversigt over relevante fonde med ansøgningsfrist for de kommende tre måneder. Læs om hvad fondene støtter og find link til de aktuelle opslag her.

Læs mere

Forskningsnyt

Forskningsnyt 

Tilmeld dig nyhedsbrevet Forskningsnyt, og hold dig orienteret om de seneste forskningsnyheder fra Aalborg Universitetshospital.
Nyhedsbrevet udsendes ca. 2 gange om måneden.

TILMELD DIG HER

Kontakt

Forskningens Hus 

Aalborg Universitetshospital
Sdr. Skovvej 15
9000 Aalborg

Tlf.: 97 66 62 40
AalborgUH.forskning@rn.dk

Medicinsk Bibliotek

Medicinsk Bibliotek - Bøger

Medicinsk Bibliotek er et sundhedsvidenskabeligt fagbibliotek for ansatte ved sygehusene i Region Nordjylland samt praktiserende læger og speciallæger i Region Nordjylland.

Læs mere

Forskningsunderstøttende funktioner

Har du brug for hjælp til at søge penge til dit projekt? Er du i tvivl om reglerne for kliniske lægemiddelforsøg eller ønsker du statistikerbistand til dit projekt? Eller skal vi hjælpe dig med at skrive en pressemeddelelse?