Postdoc i Klinisk Sygeplejerske søges

Forskningsenhed for Klinisk Sygepleje, Aalborg Universitetshospital søger en ny Postdoc i Klinisk Sygepleje pr. 1. maj 2024 eller snarest derefter. Stillingen kan søges af sygeplejersker med en ph.d.-grad. 

Som Postdoc i Klinisk Sygepleje bliver du en del af Forskningsenhed for Klinisk Sygepleje, der har ansvaret for at bedrive og understøtte forskning, der tager afsæt i klinisk praksis og relevante mono- og tværfaglige sundhedsvidenskabelige problemstillinger. 

Vi søger en ny kollega til at understøtte og bedrive forskning; særligt inden for specialerne Kardiologi, Karkirurgi, Hjerte- og Lungekirurgisk og Lungemedicin. Som postdoc bliver man i et nært samarbejde med specialernes chefsygeplejersker, ledende oversygeplejersker, UU-sygeplejersker, kliniske personale og øvrige forskere ansvarlig for den videnskabelige kvalitet i forskningsprojekter. Som postdoc vil du også indgå i forskningsprojekter på tværs af specialer. 

Du vil blive en del af Forskningsenhed for Klinisk Sygepleje, som udgøres af 16 ansatte fordelt på en forskningsleder/professor, 6 lektorer, 6 postdocs, en forskningsassistent og en specialkonsulent. Dertil er der aktuelt tilknyttet 5. ph.d. studerende. Det fælles genstandsfelt er forskning i klinisk sygepleje, hvor nogle arbejder med overvejende specialespecifik forskning, mens andre arbejder med forskning af tværgående karakter. Du vil som ansat i Forskningsenheden blive en del af et spændende og udviklende forskningsmiljø, hvor dine kollegaer er søde, sjove, dygtige og ambitiøse. 

Lyder det som noget for dig - så læs videre her.

Opdateret