Alfabetisk oversigt over specialer på Aalborg Universitetshospital. Klik på et speciale for at se tilhørende afsnit. Bemærk, at de er placeret på en række forskellige adresser.
Se afsnit og ambulatorier på vores forskellige lokaliteter:
Aalborg, Syd
Aalborg, Nord
Thisted
Farsø
Hobro
Se komplet liste
Her finder du en række informationer som er relevante for forskellige grupper af sundhedsfaglige.
Som Region Nordjyllands største hospital har Aalborg Universitetshospital en central rolle i det samarbejdende nordjyske sundhedsvæsen. Vi leverer høj faglig kvalitet, og vores patienter er da også blandt de mest tilfredse i landet. Med det høje fagligt niveau, varetagelse af præ- og postgraduat uddannelse samt forskning i international klasse er vi en attraktiv arbejdsplads og samarbejdspartner.
På Aalborg Universitetshospital er forskning en del af vores hverdag og noget, som er tæt forbundet med det kliniske arbejde. Vores aktive og inspirerende forskningsmiljøer skaber hver dag ny og opsigtsvækkende viden. Viden som kan gøre en forskel på hospitalsafdelinger verden over.
Har du brug for personlig rådgivning i forbindelse med dit sygdomsforløb, kan du blandt andet kontakte vores socialrådgiver, patientvejleder eller patient-til-patientrådgivningen.
Fold alle ud Fold alle sammen
Patientkontoret kan vejlede dig om dine rettigheder og muligheder, og kan også rådgive og hjælpe dig, hvis du vil klage, søge erstatning eller på anden måde indberette oplevelser på hospitalet.
Se hvordan du kontakter Patientkontoret
Hvis din sygdom medfører ændringer i din sociale situation, kan plejepersonalet formidle kontakt til en socialrådgiver.
Socialrådgiveren kan besvare spørgsmål om orlov, sygedagpenge, pension, erstatning og andre sociale rettigheder og muligheder.
Læs mere om hospitalets socialrådgivere
Hos Sund Info kan du bl.a. få råd og vejledning om kost, rygning, alkohol og motion.
Læs mere på Sund Info's side
Måske kan du have glæde af at tale med en person, der har været i samme situation som dig.
Hos Patient-til patientrådgivningen kan du få en samtale med en frivillig, som har personlig erfaring med din sygdom og de udfordringer, der følger med.
Læs mere om Patient-til-patient rådgivningen
Ring, hvis du vil have en frivillig til at modtage dig. Bliver du kørt af en pårørende, der skal bruge tid på at parkere, kan I ringe og aftale, at der står en frivillig klar til at modtage dig i indgangsområdet. Den frivillige bliver hos dig, indtil din pårørende har parkeret.
Læs mere om De Frivillige