Inspiration til dig
SKYR MED FLØDESKUM OG HONNINGSRISTET MÜSLI |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PORTION (70 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
130 KCAL 7,1 G 7,1 G 9,2 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
91 KCAL 5 G 5 G 6,4 G |
|||||
INGREDIENSERTil 1 stk.
10 g pisket flødeskum 1 g vaniljesukker
Honningsristet müsli (100 g) 14 g vand 11 g hakkede hasselnøddekerner 11 g solsikkekerner 29 g havregryn 29 g rugflager 17 g rosiner
|
FREMGANGSMÅDESkyr med flødeskum 1.Bland skyr, pisket flødeskum og vaniljesukker. 2.Smag til med vaniljesukker. 3.Udportionér i små fine serveringsglas.
Honningsristet müsli 1.Varm sirup og vand op, indtil det er smeltet sammen. 2.Bland grofthakkede nødder, solsikkekerner, havregryn og rugflager. 3.Hæld den lune sirupslage ud over blandingen og rør godt sammen — fordel blandingen jævnt ud i 1/1 GN/bageplade. 4.Opvarm ovnen til 150°C. 5.Bag müslien i 15 min, vend og bag i yderligere 15 min. 6.Afkøl og tilsæt rosiner. 7.Opbevar müslien i en tætsluttet beholder. 8.Pynt skyr-portionerne med müsli.
Servering Fordel 60 g skyr med flødeskum og 10 g honningristet mysli i glas eller skål. |
||||||||