Inspiration til dig
ØLLEBRØD MED FLØDESKUM OG ÆGGESNAPHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PORTION (280 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
118 KCAL 3,4 G 17 G 3,7 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
330 KCAL 9,2 G 47,7 G 10,5 G |
|||||
INGREDIENSERTil ca. 5 kg
3700 g vand til øllebrød 165 g brun farin 148 g gelatineprotein
Flødeskum 370 g piskefløde
Æggesnaps 112 g æggeblommer 112 g sukker |
FREMGANGSMÅDEØllebrød 1. Bland ingredienserne sammen og varm op. 2. Proteinpulveret tilsættes bedst under omrøring
Flødeskum 1. Pisk fløde til skum.
Æggesnaps 1. Pisk æggeblommer og sukker lyst og luftigt.
Servering Fordel 250 g øllebrød, 20 g flødeskum og 10 g æggesnaps i en skål eller dyb tallerken.
|
||||||||