Inspiration til dig
BLOMKÅLSSUPPEHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (150 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
119 KCAL 6,9 G 6,8 G 7,6 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
179 KCAL 10,4 G 10,2 G 11,4 G |
|||||
INGREDIENSERCa. 5 l
2 kg blomkål 2,3 l vand 25 g hønsebouillonpasta 39 g grøntsagsbouillon 126 g flydende margarine 98 g blomkålssuppepasta 64 g hvedemel 19 g Snowflake, modificeret stivelse 1 dl vand til jævning 5,6 dl piskefløde, 38% 2 g fint salt Citronsaft 232 g gelatineprotein 0,6 dl rapsolie 61,3 g Energi plus Kulhydrat |
FREMGANGSMÅDE1. Kog 3/4 af blomkålene møre i gryden med lidt vand — blend med stavblender. 2. Tilsæt vand, bouillon, flydende margarine og blomkålspasta. 3. Rør mel og Snowflake med vand til jævning og tilsæt. 4. Kog suppen op. 5. Tilsæt lidt over halvdelen af fløden og varm suppen op til 75°C. 6. Sluk for gryden og tilsæt de sidste blomkål. 7. Drys gelatineprotein og energi plus i suppen under omrøring 8. Tilsæt olie og resten af piskefløden. 9. Smag suppen til.
|
||||||||