Inspiration til dig
RODFRUGTESUPPEHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (150 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
122 KCAL 9,1 G 4,4 G 5,5 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
183 KCAL 13,7 G 6,6 G 8,3 G |
|||||
INGREDIENSERCa. 70 l
11,9 kg kartofler 17,8 kg selleri i tern 2,4 kg løg i tern 23,8 l vand 2,2 l rapsolie 900 g grøntsagsbouillon pasta 900 g hønsebouillon pasta 10,9 l piskefløde, 38% 2,1 dl hvidvinseddike, 6% 85 g groft salt 8 g peber, stødt 3,4 kg gelatineprotein |
FREMGANGSMÅDE1. Tænd for gryden og tilsæt kartofler, selleri og løg og ⅓ af vandet — lad suppen koge i ca. 1 time. 2. Blend kartofler, selleri og løg til mos i gryden. 3. Tilsæt olie (1,2 l), grøntsags- og hønsebouillon samt resten af vandet og kog op. 4. Tilsæt fløde (6,4 l) og varm suppen op til 75°C. 5. Smag suppen til med hvidvinseddike, salt og peber. 6. Tilsæt gelatineprotein under omrøring. 7. Tilsæt resten af olien og piskefløde og smag suppen til.
|
||||||||