Inspiration til dig
KLAR SUPPE MED URTERHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (150 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
24 KCAL 0,3 G 1,7 G 3,3 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
36 KCAL 0,5 G 2,5 G 4,9 G |
|||||
INGREDIENSERCa. 70 l
58 l vand 380 g hønsebouillon pasta 1,4 kg suppe klar granulat 14,7 suppeurter 2,3 kg gelatineprotein |
FREMGANGSMÅDE1.Hæld koldt vand i en gryde. 2.Tilsæt hønsebouillon og granulat og kog op, til kernetemperaturen er min. 75°C. 3.Tilsæt suppeurter og kog op til 90°C. 4.Tilsæt gelatineprotein under omrøring og varm op til 75°C.
Husk at tilsætte kød- og melboller inden servering.
|
||||||||