Inspiration til dig
KARTOFFELSUPPE MED PORRERHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (150 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
105 KCAL 5,6 G 7,8 G 5,6 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
158 KCAL 8,4 G 11,7 G 8,4 G |
|||||
INGREDIENSERCa. 70 l 22 kg kartofler 7,8 kg løg i tern 16,6 l vand 26 g laurbærblade 46 g hele peberkorn 323 g hvidløg 27 g timian, frisk 475 g grøntsagsbouillon 6,6 kg porrer julienne 7,6 l piskefløde, 38% 12,7 l sødmælk 0,5 dl hvidvinseddike, 6% 407 g groft salt 79 g sellerisalt 14 g muskatnød, stødt 3,2 kg gelartineprotein 800 g kulhydratpulver 0,8 l rapsolie |
FREMGANGSMÅDE1. Kom kartofler, løg og vand i en varm gryde. 2. Kom laurbærblade, peberkorn, flækket hvidløg med skal og timian lægges i en krydderpose. 3. Læg posen i gryden sammen med grøntsagsbouillon — kog i ca 1 time. 4. Tag krydderposen op, og hæld væsken hældes fra og gem i spand til senere. 5. Pisk kartofler og løg til mos i gryden. 6. Tilsæt den gemte væske sammen med de snittede porrer — kog op. 7. Tilsæt fløde (3,6 l) og sødmælk. 8. Varm suppen op til 75°C og smag til med hvidvinseddike, salt, peber og muskatnød 9. Tilsæt gelatineprotein og kulhydratpulver under omrøring. 10. Tilsæt olie og resten af fløden og smag til med krydderi og hvidvinseddike.
|
||||||||