Inspiration til dig
GULERODSSUPPEHØJT PROTEININDHOLD |
|||||||||
N Æ R I N G S I N D H O L D | |||||||||
PR. 100 G | PR. PROTION (150 G) | ||||||||
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
129 KCAL 9 G 5,2 G 6,5 G |
|
ENERGI FEDT KULHYDRAT PROTEIN |
194 KCAL 13,5 G 7,8 G 9,8 G |
|||||
INGREDIENSERCa. 64 l
109 g ingefær 161 g timian 1,2 kg Snowflake, modificeret stivelse 2,9 l vand til jævning 1,8 kg hønsebouillonpasta 21,8 l vand 14,5 l piskefløde, 38% 3,2 kg løg i tern 12,4 kg revne gulerødder 3,6 kg porrer julienne 33 g chilitern, rød 3,95 kg gelatineprotein Salt Hvidvinseddike, valgfri |
FREMGANGSMÅDE1. Blend ingefær og bind i gaze sammen med porretop, timian eller anden rest. 2. Pisk Snowflake og vand til jævning godt i en gryde. 3. Tilsæt hønsebouillon. 4. Tænd for gryden og tilsæt vand, fløde, løg og krydderipose — lad suppen koge i ca ½ time. 5. Tilsæt revne gulerødder, porrer og chili og varm op til 75°C. 6. Tilsæt gelatineprotein under omrøring. 7. Smag suppen til — tilsæt evt. hvidvinseddike (syre) for at fremhæve smagen.
|
||||||||